Onze missie: de eer van de worst terugbrengen, het symbool van de Franse gastronomie!
Deze ambachtelijke worst wordt vervaardigd in onze vleeswarenwerkplaats in Laissac, in de Aveyron. Slechts samengesteld uit 3 ingrediënten: varkensvlees, Guérande-zout en Kampot IGP-peper uit Cambodja.
Dit gedroogde vlees blijft 3 maanden op kamertemperatuur goed.
Het zal perfect samengaan met coppa, lonzo, worst, gedroogd rundvlees en hamnoot om u een aperitiefplankje te bieden dat 100% vrij is van nitrieten en conserveermiddelen.
Al onze nitrietvrije vleeswaren zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde varkens uit de Aveyron.
Herkomst: Laissac, Aveyron
Gewicht: ongeveer 250g
Ingrediënten: Varkensvlees, Guérande-zout, Kampot IGP-peper, natuurlijke darm
Churrasco smaakpoeder is een kruidenmix geïnspireerd op de rijke, rokerige smaken van de Braziliaanse barbecue. Perfect voor vlees, gegrilde gerechten en marinades.
Deze gourmet kruidenmix heeft de typische tonen van de barbecuegrills die populair zijn in Brazilië, evenals rijke hints. Met een omato en gegrilde paprika basis, verfrist een subtiele citroentoon dit recept. Churrasco kruiden geven smaak aan alle soorten vlees!
Stuk afkomstig van Iberische varkens, gevoed in de montanera gedurende 3-4 maanden met eikels, kruiden en stoppelgewassen. Het wordt ambachtelijk ingepakt met Pimentón D.O. uit La Vera (Cáceres), ook gemarineerd met natuurlijke specerijen en zonder conserveringsmiddelen, zout, knoflook en oregano. De buitengewone geur en aroma zijn opmerkelijk.
Ingrediënten: Iberisch eikelvarkensvlees, zout, natuurlijke aroma, pimentón, natuurlijke specerijen en natuurlijke runderdarm. 100% natuurlijke ingrediënten. Geen allergenen.
Met een minimale rijping van 5-6 maanden, kenmerkt het zich door een buitengewone geur en aroma.
Ingrediënten: Iberisch eikelvarkensvlees, zout, natuurlijke aroma, pimentón, natuurlijke specerijen.
Gegarneerd vlees met een authentieke en verfijnde smaak, die elk gezellig moment een kans maakt om Italiaanse kwaliteit te proeven.
Strikt gekruide vleeswaren en worsten op de meest natuurlijke manier mogelijk.
Gezonde en eenvoudige elementen om de smaak van oude boeren tradities en onze landen opnieuw te ontdekken.
Om deze specialiteit te waarderen, giet de inhoud van de doos in een container, dek af en laat op laag vuur sudderen. Vergeet niet af en toe te roeren.
Ongeveer 10 minuten voor een formaat van 1 portie
15 minuten voor een formaat van 2 porties
Vetten: 9,0 g
Waarvan verzadigde vetzuren: 3,9 g
Koolhydraten: 8,7 g
Waarvan suikers: <0,5 g
Vezels: 2,0 g
Eiwitten: 8,4 g
Zout: 0,76 g
Sommige van de edelste stukken van onze Iberische varkens, zoals de Iberische Presa, worden op ambachtelijke wijze gebruikt om onze Salchichón Castro y González “Selección” te maken. Een intense aroma, sappige textuur en een speciale balans tussen vet, mager vlees en zwarte peper geven een subtiele natuurlijke delicatesse aan onze Salchichón.
SKU:N / A
Verzendgewicht:N / A
De "MIX" döner bestaat uit kippenvlees en kalkoenvlees, dat in dunne plakjes is gesneden en om en om op elkaar is gestapeld. Door de combinatie van twee soorten gevogelte en een speciaal voor deze combinatie bereide kruidenmix ontstaat er weer een eigen genot op een lichte basis. Deze döner is verkrijgbaar in de gewichtsklassen: 8 kg, 10 kg, 15 kg en vervolgens in stappen van 5 kg tot 120 kg.
Voor degenen die van goed en gezond eten houden, brengt Ismael’s Kebab Doner Kebab van rundvlees in filets en kalkoen, een product met een ongeëvenaarde smaak.
Met dit product bereiden onze klanten de lekkerste gerechten in hun bars en restaurants met dit vlees. We hebben ook varianten zoals kebab van rode kip, witte kip, rundvlees en nog veel meer.
Een heerlijke Doner Kebab van rundvlees en kalkoen, afkomstig van het merk Ismael’s Kebab, dat een premium kwaliteit biedt.
VERGEET NIET JE DONER KEBAB TE BESTELLEN!
.
We hebben Döner kebab stukken van tussen de 10 en 25 kg, zodat je kunt kiezen wat het beste bij je behoeften past.
HALAL-gecertificeerd.
In de prijs zijn de belastingen inbegrepen. De verzending is volledig gratis.
Product vervaardigd met een mengsel van gehakt of in stukken gesneden vlees, aangevuld met zout, paprikapoeder en specerijen, gekneed en in natuurlijke varkensdarmen gestopt in een perfecte rijpingsstaat.
De Iberische varkens van Brisa
De Iberische varkens van Brisa hebben bijzondere kenmerken die hen duidelijk onderscheiden van de rest, wat resulteert in Iberische producten van de hoogste kwaliteit. Het zijn exemplaren met een genetische geschiedenis, waarvan de oorsprong ligt in een mediterrane ondersoort van de Sus Scrofa Mediterraneus, inheems in de beroemde Spaanse dehesas, voornamelijk gelegen in Salamanca.
Toegepaste Behandelingen
Bij Ibericos Brisa ondergaan alle worststukken de volgende behandelingen: malen, toevoeging van ingrediënten en kneden, koeling, vullen, drogen en rijpen.
De voordelen van worst
Worsten zijn rijk aan magnesium, fosfor, zink en kalium. Bovendien bieden de Iberische varkens van Brisa ons vlees.
Energiewaarde: 432Kcal / 1919KJ
Vetten: 38.5 g
Verzadigde vetten: 15.3 g
Koolhydraten: 2.1 g
Suikers: 1.3 g
Eiwitten: 26 g
Zout: 3 g
Arrosticini van jong vrouwelijk rundvlees, onder de 20 maanden oud, geselecteerd en verpakt in handige bevroren gelaagde verpakkingen, die gedeeltelijk gebruik van de inhoud mogelijk maken, beschikbaar in twee formaten: 100 stuks en 225 stuks.
De ‘nduja is de ultieme Calabrese worst, met een heldere rode kleur, een zachte consistentie en een bijzonder pittige smaak. Het wordt verkregen door het malen van 42% varkensvet, 30% mager varkensvlees en een overvloed aan Calabrese peper van 25%. Aanbevolen als voorgerecht of als ingrediënt voor pasta's en pizza's.
Categorie: Calabrese Vleeswaren
GEWICHT: 300/350 g
INGREDIËNTEN: Varkensvlees, Zout, Natuurlijke aroma's en specerijen
Suikers: Dextrose en sucrose
Antioxidanten: E301
Conserveermiddelen: E250-E252
Gewicht: 0.300 kg
Volgens grootmoeders recept bereiden we ook vandaag nog deze zoete specialiteit uit de Karinthische keuken. De heerlijke vulling? Gedroogde peren (Kletzen), kwark, kaneel en suiker.
De typische smaak krijgt de Kasnudel door de bruine munt. Gewoon heerlijk! ...
Inhoud verpakking: 50 stuks in een PE-zak
Onweerstaanbare ambachtelijke hamkroketten, met hele stukken ham. Een genot voor de smaakpapillen (de huisgemaakte smaak die je altijd leuk vindt) en van zeer hoge kwaliteit.
100% nobele vlees van eikelgevoede Iberische varkens, gevoed met natuurlijke producten zoals granen en kruiden. Geschat gewicht per stuk: 400 gr.
Gewicht: 0,4 Kg
Wie van jullie is er naar Sicilië geweest zonder een stop te maken in een van zijn pittoreske restaurants of trattoria's? Iedereen heeft vast gehoord van deze beroemde gevulde sardines. Probeer ook onze praktische en moderne versie: uitnodigende spiesen om zowel staand als aan tafel te delen.
We zijn weer in de fase met ons nieuwe product. Dit is de eerste keer dat een bedrijf gekookte Kunafa produceert die je in enkele seconden in de magnetron kunt opwarmen. Het komt met 70 ml siropen. Kortom.
We bieden je een nieuw snackconcept. Ze zijn snel en gemakkelijk te bereiden, perfect als borrelhapje. Je kunt ze overal eten: thuis, op het werk of buiten.
Wafels voor de bereiding van Siciliaanse Cannoli
Krokante en smakelijke buisvormige wafels.
Voor bereidingen: te vullen met kwark, met witte room of met chocoladecrème, zoals de traditie het voorschrijft.
Beschikbaar zowel voor de bakkerij als voor de detailhandel.
Beschikbaar in verschillende maten en met of zonder interne chocoladeglazuur.